Over Irene

Ik ben op Curaçao geboren en getogen. Getrouwd en moeder van een zoon.
Mijn drijfveer is om te zien dat er een verandering van levens- en denkwijze bij de cliënt is opgetreden en om mensen meer voldoening en succes in hun leven te laten ervaren.  Het is de bedoeling, dat de cliënt een verschil moet kunnen ervaren in zijn leven, tussen vóór en na het coachen. Vandaar dat ik de leuze: “you will be different” gebruik.

Na mijn HAVO heb ik een opleiding Management Secretaresse gevolgd en gewerkt als directie secretaresse  zowel in Nederland als op Curaçao. Na enkele jaren ben ik in Nederland komen wonen en werken in de Financiële Administratie. Omdat ik meer uitdagingen, meer voldoening en succes in mijn leven wilde ervaren, had ik gedacht om iets anders te gaan doen.

Iemand kan pas nieuwe oceanen ontdekken, als hij durft zicht te verliezen van de kust!

Op een dag zat ik op mijn computer te surfen en ik zei bij mezelf: “Heer wat wilt U dat ik ga doen”?
En ik kwam terecht op een Website van een instituut die de opleiding Life Coach verzorgt.
Ik werd innerlijk overtuigd om deze cursus te gaan volgen.
Omdat ik graag mensen help die gewillig en bereid zijn om een verandering te brengen aan hun leven.

Dit sluit aan bij de ervaring die ik heb opgedaan tijdens het werken in het Nazorg Team van een plaatselijke gemeente.
Nu werk ik met plezier als gediplomeerde Life Coach en ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Hier volgen enkele getuigenissen van mensen, die vertellen hoe ze mij ervaren hebben als hun coach en wat
voor waarde het coachen heeft toegevoegd aan hun leven:

 • Ik heb Irene als een fijne coach ervaren. Het feit dat ik haar ook op persoonlijk vlak kende, was niet
  merkbaar tijdens de sessies. Ze maakte een heel goed onderscheid tussen privé en zakelijk.
  Ze was een fijne gesprekspartner, ze kwam rustig over en had oog voor mij als persoon, maar ook voor het eindresultaat.  Ik vond het heel prettig dat ze tips gaf als coach, maar de invulling hoe ik de doelen ging behalen, zelf aan mij overliet.
  Als gevolg van het coachen ben ik assertief geworden en krijg hierover ook positieve opmerkingen uit mijn omgeving. Ik ga beter om met de ontvangen feedback en focus op de boodschap. ( P.P.)
   
 • Als mijn coach vond ik je serieus met waar je mee bent gekomen. Ik had gemerkt dat je aandachtig je best deed om te kijken hoe we het doel voor elkaar konden krijgen. Ik vond je oplettend op mijn reacties, waar ik zelf er niet bewust van was. Als gevolg van het coachen ben ik zelfverzekerd geworden, ik kan nu beter met anderen communiceren en weet oogcontact te houden.(A.M.)
   
 • Ik heb je ervaren als een vertrouwelijk, vakbekwaam en behulpzaam persoon. Je had veel kennis en kunde, veel geduld. Als ik iets niet begreep, dan nam je de tijd om mij het uit te leggen, met veel liefde. Als gevolg van het coachen is mijn levensstijl en mijn uitgavenpatroon verbeterd. (L.M.)