Aan de slag!

Met de coach aan het werk.Als je je afvraagt of Life Coachen een positieve bijdrage levert aan je leven, nodig ik je uit voor een gratis, geheel vrijblijvend telefoon gesprek. Dit introductie gesprek  is om te kijken, op welk gebied je gecoacht wilt worden (loopbaan, relatie, financieel ..enz.).
Indien we akkoord gaan om met elkaar te werken, stuur ik je, ter voorbereiding op ons intake gesprek:
1.     Een intake formulier
Dit is een formulier met vragen gericht op levensdoelen, levensbehoeftes,  je sterktes en zwaktes, hindernissen en kansen die je opgemerkt hebt;

2.    Een levensbeoordelings formulier
Hierop kun je je actuele leven in zijn geheel beoordelen naar gezondheid, carrière, ontspanning, relatie ..enz. Indien je met de huidige levenskwaliteit niet tevreden bent, gaan we eraan werken om deze te verbeteren naar je wensen en behoeftes.

Beide formulieren dienen ingevuld naar mij opgestuurd te worden vóór het intake gesprek. Dit zal ongeveer 1 uur duren.
Ik zal dan de ingevulde formulieren met je doornemen. De bedoeling is dat vanaf dit gesprek voor ons beiden duidelijk wordt wat je actuele situatie is, en wat je wilt bereiken. We zullen ook aandacht besteden aan je leven in zijn geheel, om te kijken waar jij een verandering wilt brengen, en welk actiepunt je als eerste wilt aanpakken. Daarna gaan we een actieplan opstellen, waar je stap voor stap zult werken naar het gewenste resultaat. Het is de bedoeling dat dit meetbaar en haalbaar is.

Hoewel je soms één coach sessie nodig hebt om je doel te bereiken, kan het zijn dat je meerdere coach sessies moet nemen.
In dat geval is het van belang dat we de lengte van de tijd of een doeldatum bepalen voor het bereiken van het gewenste resultaat.

Om nieuwe gewoontes aan te leren, om je doelen te realiseren of om de actieplannen naar tevredenheid uit te voeren, moet je deze zien als een leerproces dat tijd neemt. Bij de één meer dan bij de ander.

De frequentie en de duur van de vervolgsessies zullen we in overeenstemming met elkaar afspreken.

Je kunt kiezen om gecoacht te worden via telefoon, email, video call (Skype) of persoonlijk (op Curaçao).

Het introductie- en het intakegesprek zijn gratis.

Het tarief van de vervolgsessies, hangt af van je budget, de frequentie en de manier van coachen (via telefoon, email, video call of persoonlijk).

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen.

De betaling geschiedt bij wijze van vooruitbetaling.